Beleef een lezing, presentatie of interview over de Arabische wereld

De eerste lezing die ik ooit gaf ging over culturele identiteit. Dit was voor een vrij rechts publiek, die een totaal andere denkwijze had dan ik. Het was spannend en tegelijk een ware uitdaging.

Na deze lezing volgden er meer: een lezing op Internationale Vrouwendag over de positie van de vrouw in de Arabische wereld, een interview over de positie van de Arabische taal in Nederland op de Nederlandse ambassadeursconferentie in Den Haag, een lezing over heiligenverering binnen de islam, een lezing over studeren/werken in een Arabisch land, een lezing over Tunesië na de Arabische Lente en een presentatie over culturele diversiteit.

Wat het onderwerp ook is, u kunt mij als expert inhuren.Bespreek met mij uw wensen en ik maak een mooie offerte!

 

2af0313c-6e84-4964-a5ea-166cafd215a0