Beleef Een Arabisch Reis

Ga mee op reis door de Arabische wereld

De reiswereld is mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hebben jarenlang een reisorganisatie gerund gespecialiseerd in reizen naar Tunesië en het Midden-Oosten. In mijn jeugd en tijdens mijn studie hielp ik hen, waarbij ik mij bekwaamde in het samenstellen van interessante pakketreizen, het schrijven van de reisbrochure en het begeleiden en gidsen van onze enthousiaste klanten.

Daarna heb ik alle ins en outs meegemaakt in mijn loopbaan in de reiswereld, van vliegtuig naar hotel en uiteindelijk lesgeven binnen de opleiding toerisme, hotellerie en luchtvaart. Kortom: ik ken alle facetten van de reiswereld en door mijn nieuwsgierigheid ken ik de Arabische wereld als geen ander.

U kunt met mij op reis gaan, maar u kunt mij ook inhuren als reisbegeleider. De reizen die ik organiseer zijn geschikt voor middelbare scholieren en volwassenen.

Studiereizen en stedentrips door mij georganiseerd in het verleden gingen naar Jordanië, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Egypte, Marrakech en omgeving, het Moorse Andalusië en Tunesië.

Na afloop van de reis ontvangt u desgewenst een gepersonaliseerd foto album.
Programma 2020:
4 dagen Mindfull Marrakech ( 27 feb t/m 1 maart 2020)

spain-4517566_1920